Kom langs

U bent van harte welkom om te komen eten en/of ons activiteitenprogramma te bezoeken

Hartige Samaritaan

Schoolstraat 11, Delft – Kaart – Openingstijden

Kom eten!

Tussen 23 februari en 23 maart bent u van harte welkom om te komen eten bij Restaurant Hartige Samaritaan! Nieuwkomers en Nederlanders werken samen om uw diner te bereiden en u een onvergetelijke avond te bezorgen. Laat u verrassen door wat Hartige Samaritaan te bieden heeft!

Online reserveren is mogelijk op deze website maar ook door te bellen naar 06-23839627.

Let op! Er zitten wat foutjes in het reserveringssysteem. Het systeem heeft moeite om tafeltjes aan elkaar te koppelen dus het kan zijn dat het systeem zegt dat de reservering niet mogelijk is terwijl dat misschien wel gewoon kan. In dat geval kunt u het beste even bellen of mailen of een groepsformulier invullen. Dan kunnen wij bevestigen of de reservering door kan gaan of niet.

Op maandag en woensdag bent u na de eerste eetshift van harte welkom om te komen genieten van het activiteitenprogramma!

Menukaart
STUD Menu

Voorgerechten
Hoofdgerechten

Bijgerechten

Nagerechten

Dranken

Openingstijden

Van maandag t/m zaterdag geopend op onderstaande ‘eetshift’-tijden.
Op zondag gesloten.

Eetshifts

Dineren is mogelijk binnen eetshift-tijden. Er zullen twee shiften plaatsvinden op een avond (tenzij anders vermeld). Shift 1 zal van 17:30 – 19:30 zijn en shift 2 van 20:00 – 22:00. U kunt reserveren voor één van deze shifts. We vragen u hierbij rekening te houden met de aangegeven begin- en eindtijden.

Activiteiten

Op sommige avonden vinden er speciale activiteiten plaats, op deze avonden zal er slechts één maaltijdshift plaatsvinden, namelijk van 17:30 – 19:30. Na de shift kunt u blijven zitten om te genieten van het activiteitenprogramma en is er vrije inloop in het restaurant voor overige gasten.

Avondprogramma

Actieviteiten beginnen om 20:30
Elke zaterdag live muziek 

Gratis toegang

Meld je aan via Facebook

Services

  • Betalen met pin
  • Contante betaling
  • Online en telefonisch reseveren
  • Kinderstoelen 

Zaterdag 23 februari

Openingsavond

Maandag 25 februari

Lezing Marieke van der Velden

Woensdag 27 februari

Veritas Forum, Aula

Maandag 4 maart

Verteltheater Sahand Sahebdivani

Maandag 11 maart

Pubquiz

Woensdag 13 maart

Bright Side of Life

Maandag 18 maart

Dans-dabke-met-me-avond

Woensdag 20 maart

Lezing Majalla

Locatie

Restaurant Hartige Samaritaan

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf station Delft met de tram

Maak gebruik van Tram 1 richting Scheveningen en stap uit bij halte Prinsenhof. Iets verder dan de tramhalte bevindt zich de Schoolstraat, aan de stadscentrum zijde. Hartige Samaritaan bevindt zich aan het einde van de Schoolstraat aan uw rechterzijde.

Vanaf station Delft te voet

Verlaat het station aan centrumzijde en loop over de brug voorbij de tramhalte. Rechts voor u is de Barbarasteeg, loop door deze steeg tot aan de Oude Delft (gracht). Sla linksaf en loop de Oude Delft uit. Na ongeveer 10 minuten passeert u de Oude Kerk. Sla na de Oude Kerk direct linksaf de Schoolstraat in, Hartige Samaritaan is halverwege de straat te vinden aan uw linkerzijde.

Met de auto

Het is niet mogelijk om met de auto voor de deur van Hartige Samaritaan te komen. We adviseren daarom om te parkeren in één van de volgende parkeergarages:

– Phoenixgarage aan de Phoenixstraat 29 (5 minuten lopen)

Verlaat de Phoenixgarage aan de kant van de Phoenixstraat. Sla rechtsaf, de tweede straat aan uw rechterhand is de Schoolstraat. Wanneer u deze in loopt vindt u Hartige Samaritaan aan uw rechterzijde.

– Zuidpoort Garage aan de Zuidwal 14 (15 minuten lopen)

Verlaat de Zuidpoort garage aan de kant van het Bastiaansplein. Sla linksaf en loop langs de Pathé Delft naar het Achterom. Sla rechtsaf en daarna direct linksaf over de brug, de Gasthuissteeg in. Loop deze uit en sla linkaf om daarna direct weer rechtsaf te slaan over de volgende brug de Breestraat in. Loop ook deze uit en loop over nog een brug. Sla nu rechtsaf de Oude Delft in en loop deze uit. Na ongeveer tien minuten passeert u de Oude Kerk. Sla na de Oude Kerk direct linksaf de Schoolstraat in, Hartige Samaritaan is halverwege de straat te vinden aan uw linkerzijde.

– Marktgarage aan de Willem Naghelstraat 1 (15 minuten lopen)

Verlaat de garage aan de centrumzijde en loop de Nieuwe Langedijk helemaal af totdat deze overgaat in de Oude Langendijk. Vervolg ook deze totdat u uitkomt op de Koornmarkt. Loop de brug en sla linkaf om vervolgens direct rechtsaf de Peperstraat in te gaan. Loop deze uit, ga over de brug en sla rechtsaf de Oude Delft op. Na ongeveer vijf minuten passeert u de Oude Kerk. Sla na de Oude Kerk direct linksaf de Schoolstraat in, Hartige Samaritaan is halverwege de straat te vinden aan uw linkerzijde.

Sponsors

Dit project is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors:

Fondsen

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:

Als u met 6 of meer personen wilt reserveren, klik op meer dan 8 personen en vul het formulier in. Er zal vervolgens contact met u worden opgenomen.

 

Vragen?

Bij voorkeur e-mailen

reserveren@hartigesamaritaan.nl

 

Via telefoon:

06 – 23839627
Bereikbaar maandag t/m zaterdag
10:00 – 17:00

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Krijg een mail als er meer projecten worden georganiseerd

You have Successfully Subscribed!

Share This