Afgelopen weken zijn we hard bezig geweest met het uitwerken van alle plannen voor het vluchtelingenrestaurant Hartige Samaritaan. We krijgen ongelofelijk veel positieve reacties en er zijn al veel mensen die hebben aangegeven om mee te willen helpen met dit gave project.

Ook zijn er al vluchtelingen die hebben gereageerd dat ze graag willen helpen en er zijn nog veel meer leuke ideeën voortgekomen uit alle gesprekken die we met verschillende mensen hebben gehad.

We willen graag een goed contact hebben met de nieuwe vluchtelingen binnenkort op het AZC in Rijswijk zullen komen om zo het restaurant goed op hen te kunnen afstemmen. Daarom hebben we een ruime planning gemaakt zodat we genoeg tijd hebben om alles perfect uit te werken. Komende weken gaan alle commissies van start en het restaurant gaat op 25 februari 2017 open.

De commissies die nodig zijn om restaurant op te zetten zijn ook bijna allemaal gevuld met enthousiaste mensen die zin hebben om aan de slag te gaan. Als je nog mee wilt werken kun je je nog inschrijven op onze website: https://hartigesamaritaan.nl/vrijwilligers/. Wees er snel bij want de commissies gaan bijna van start!

Blijf ons volgen op facebook en twitter om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Graag tot ziens in februari bij Hartige Samaritaan!

planning Hartige Samaritaan
Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Krijg een mail als er meer projecten worden georganiseerd

You have Successfully Subscribed!

Share This