Over Ons

 

Het bestuur

Jan Willem van Galen

Jan Willem van Galen

Voorzitter

Student Technische Natuurkunde aan de TU en hoofdinitiatiefnemer. “Samen met dit team vind ik het geweldig om me in te zetten voor de vluchtelingen. Het motiveert me om vluchtelingen te zien die weifeling achter zich laten om voorspoed te hebben. Daarnaast ben ik enthousiast voor de uitdaging om ongebaande wegen te bewandelen.”
Joanne Dekker

Joanne Dekker

Secretaris en keukencommissie

Student Industrieel Ontwerpen aan de TU. “Ik ben erg bevangen met de manier waarop de vluchtelingen soms behandeld worden en wil met dit project helpen om de kijk van de maatschappij op de vluchtelingen positief te veranderen.”
Corné van den Brink

Corné van den Brink

Sponsor- en inkoopcommissie en huisstijlcommissie

Student Industrieel Ontwerpen in Delft. “Ik hoop me komend jaar in te zetten voor dit gave project omdat ik het leuk vind om bezig te zijn met vernieuwende ideeën en het bovendien belangrijk vindt dat vluchtelingen en Nederlanders elkaar beter begrijpen.”
Yannick Hekman

Yannick Hekman

Penningmeester en medewerkerscommissie

Student werktuigbouwkunde aan de Haagse Hogeschool. “Ik hoop, door mijzelf in te zetten voor Hartige Samaritaan, vluchtelingen te kunnen helpen om betrokken te raken in de Nederlandse samenleving. Ik denk dat vluchtelingen hierdoor geholpen worden om verder te bouwen aan hun toekomst.”
Jan Maarten Verzendaal

Jan Maarten Verzendaal

Juridische commissie en pandcommissie

Student Werktuigbouwkunde aan de TU. “Mijn droom is dat dit concept vluchtelingen op een interactieve manier verder brengt en de integratie van hen in de Nederlandse samenleving bevordert.”

Vluchtelingen

Misschien wel de belangrijkste medewerkers van dit project zijn de vluchtelingen: zonder hen zou er geen integratie zijn, zou er geen eten op tafel staan en zou u geen gezellige cultuuravond hebben. Dankzij hun hulp in de keuken, bediening en bij de deur en hun culturele inbreng kunt u genieten van een volledig verzorgde avond uit. Natuurlijk zijn alle vluchtelingen niet over één kam te scheren. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal, achtergrond en dromen. De enige overeenkomst die er is, is dat het stuk voor stuk mensen zijn die op zoek zijn naar een veilig thuis en die bij ons hopen te vinden. Wilt u hen helpen? Kom dan eten of bezoek een cultureel avondprogramma en maak kennis met uw nieuwe buurtbewoners!

Vrijwilligers

Alle medewerkers van het restaurant, zowel degenen die u binnen ziet rondlopen als hen die achter de schermen werken, doen dit vrijwillig. Het zijn mensen die zich bewogen voelen voor de situatie van vluchtelingen en zich hiervoor willen inzetten met hun tijd en energie. Dankzij hun inzet zijn de kosten van het restaurant laag waardoor er geld over blijft om ook na sluiting van het restaurant de vluchtelingen te helpen, zij het door financiële steun. Wij zijn al deze vrijwilligers erg dankbaar dat zij dit project steunen!

Crowdfunding

Donateurs

Leen de Graaf
R. van der Weijden
Boy Trip
Bart de Hoop
Jan van der Stoep
Hans Gijsbertsen
Eveline Dirkse
Jos Wiegman
Conny Ammerlaan
Ruben Wiersma
Johan Verzendaal
Bram Joziasse
En 171 andere anonieme donateurs!

Mede mogelijk gemaakt door

Wiersma Brothers Videos
Stephan Voogt Videos
Vincent de Langen Video editing

Sponsors

 

Wilt u hier ook bij staan?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Krijg een mail als er meer projecten worden georganiseerd

You have Successfully Subscribed!

Share This