Door corona kan het normale eetwisseling programma helaas niet doorgaan. Ondanks dat we niet meer bij elkaar kunnen komen hebben we een paar mooie alternatieven waar je als match aan mee kunt doen. We hopen dat met deze alternatieven er nog steeds een mooi contact ontstaat/blijft tussen de matches.

Online koken

We willen iedere match graag enthousiast maken om samen te gaan koken via een zoom call. Omste beurt wordt er een gerecht gekozen die jullie dan samen gaan maken. Je koopt je eigen boodschappen maar je begint pas met koken als de zoomlink aanstaat. Tijdens het koken kan je het natuurlijk hebben over het koken zelf, maar ook kan er worden bijgekletst. Het handige van samen koken is dat als je iets van een recept niet snapt, de ander er heel makkelijk uitleg over kan geven.

Interviews

 We hebben een lijst met leuke vragen gemaakt die jullie via een zoom call aan elkaar kan stellen. Hierdoor leert de match elkaar beter kennen.

Collage 

Iedereen die hieraan mee wil doen krijgt van ons een A3 vel. De Delftenaar plakt hier iets op wat hem/haar heeft beziggehouden. Zoals een theezakje van een gezellige pauze, een blaadje van een mooie wandeling en een takje van de kerstboom. Als de Delftenaar iets op het vel papier heeft geplakt brengt hij/zij deze bij de nieuwkomer. De nieuwkomer kan dan zien wat de Delftenaar hier op heeft geplakt en plakt hier vervolgens zelf wat bij, waarna de nieuwkomer de collage weer terugbrengt naar de Delftenaar enz.

Startactiviteit

Op 27 februari gaan wij een event organiseren voor iedereen die al een match heeft en iedereen die geïnteresseerd is in dit project van Hartige Samaritaan. Ook willen wij na deze datum nieuwe matches maken en hun de kans geven om elkaar voor de eerste keer fysiek te zien.

Ben je geïnteresseerd in één van deze acties? Stuur ons dan vooral een mailtje of berichtje.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Krijg een mail als er meer projecten worden georganiseerd

You have Successfully Subscribed!

Share This