Op 5 mei heeft de Hartige Samaritaan op het bevrijdingsfestival gestaan om nieuwe vrijwilligers en geïnteresseerden te werven. En met succes! Er hebben zich 50 mensen aangemeld, variërend van een keer willen komen eten of in het restaurant komen helpen tot het uitvoeren van organiserende taken. Bedankt daarvoor! Dankzij jullie was het evenement voor ons een groot succes!

De volgende stap

Wij hebben 50 nieuwe aanmeldingen, en nu? Zoals we op het bevrijdingsfestival verteld hebben, willen wij graag rond november openen, maar zover zijn wij nog lang niet! Wij doen daarom een oproep aan jullie als geïnteresseerden en vrijwilligers om ons te ondersteunen. Hebt u familie/vrienden/kennissen waarvan u denkt dat die ook geïnteresseerd zijn in ons idee? Aarzel dan niet om ze met ons in contact te brengen. Alle hulp is welkom!

Wij zoeken nu vooral hulp bij:

– het zoeken van een locatie voor het restaurant
– het verder ontwikkelen van de huisstijl
– het zoeken van sponsors
– inrichten van het pand
– Bedenken van promotiemiddelen en campagne
– Juridische ondersteuning, voor bijvoorbeeld de vergunningen
– Financiële ondersteuning

Het team (tot nu toe)

Het team bestaat op dit moment uit drie leden die elke week bijeenkomen om te vergaderen over de werkzaamheden die in die week individueel verricht moeten worden. Verder zijn er veel reacties geweest van mensen die dit team willen versterken. De komende periode zullen we u ook daarvan op de hoogte houden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Krijg een mail als er meer projecten worden georganiseerd

You have Successfully Subscribed!

Share This