Vacature bestuurslid

Omschrijving

In het algemeen zal een bestuurder van Stichting Hartige Samaritaan zich bezig houden met de visie en de richting van de de stichting. Denk hierbij aan plannen maken voor projecten en visiedocumenten maken voor de komende jaren. Verder zal het bestuurslid kleine subprojectjes of onderzoekjes doen naar zaken die de stichting aangaan, zoals contact met de gemeente of het onderzoeken van de mogelijkheden voor een nieuw CRM. Deze taken komen samen op vergaderingen die eens in de vier weken worden gehouden.

Ook draagt het bestuurslid zorg voor projecten die aan hem/haar zijn toegewezen. De bestuurder ‘qq-t’ of begeleidt een projectteam of commissie en stuurt het team of de commissie, waar nodig, bij om in overeenstemming te blijven met het doel van Stichting Hartige Samaritaan.

Stichting Hartige Samaritaan bevindt zich in een bruisende gemeente (Delft) waar veel andere organisaties actief zijn. De relaties met andere organisaties worden door middel van meetings en mailcontact onderhouden. Het kan dus gebeuren dat een bestuurslid bij een meeting met andere organisaties aanwezig is om Stichting Hartige Samaritaan te vertegenwoordigen.

Werken aan verschillende projecten met een mooi doel

w

Samenwerken en organiseren met andere mensen

Betrokken over een periode van ongeveer 2 tot 3 jaar

Twee avonden per maand vergaderen en werken

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Krijg een mail als er meer projecten worden georganiseerd

You have Successfully Subscribed!

Share This